Resultater samlet blodsporprøve 3. juni 2017

Samlet blodsporprøve lørdag 3. juni 2017

Østerdalen Elghundklubb arrangerte samlet blodsporprøve lørdag 3. juni. Arrangementet var lagt til Langen Gjestegård i Hådalen på Røros.

Arrangementet hadde 23 påmeldte fordelt på mange ulike raser fra både Sverige og Norge og 22 ekvipasjer stilte til start lørdag morgen. Lite regn og fin temperatur gjorde at det ble en bra dag for alle og hele 18 hunder gikk til premiering. Tre 3. premier og femten 1. premier hvorav 5 hunder fikk HP. Flere hunder oppnådde kravet til Viltsporchampionat og vi gratulerer alle deltagere med vel gjennomført prøve. Resultatliste finner du som vedlegg til artikkelen.

Vinner ble Mariette Hansen og Njupavallens River Race, nummer to ble Linda Lynum og Ryegate's Earth Calling og nummer tre ble Hilde K Stokke med Kvermomarka's F-D Rifla.

Tilbakemeldinger fra flere deltagere bekrefter at arrangementet var godt forberedt og vel tilrettelagt av vår ettersøkskomite og prøveledelse med prøveleder Terje Borgos i spissen. For første gang ble det kun brukt dommere fra egen klubb, noe som bekrefter det gode arbeid som er gjort med å rekruttere og utdanne ettersøksdommere. Også i år fikk vi gjennomført flere elev- og aspirantarbeider, noe som gjør at etterveksten på dommersiden fortsatt er god.

Vertskapet på Langen sørget som alltid for en hyggelig ramme og god atmosfære omkring arrangementet. Området har god kapasitet for gjennomføring av denne type arrangement, så kanskje klubben kunne vurdere om prøven skulle arrangeres som en 2-dagers prøve i jubileumsåret 2018?

Vi takker ekvipasjer, dommere, elever, aspiranter og vertskap for en flott og vel gjennomført prøve!

 

ØEHK PÅ FACEBOOK